Vår historie

Jannike Mittet

Jannike Mittet

Gravferdskonsulent/Daglig leder

Daglig leder og initiativtaker bak Adjø lille venn har en solid og bred bakgrunn fra gravferdsbransjen. Hun har spesialkompetanse på gravferder rettet mot våre små. Jannike har vært avdelingsleder og sittet i ledergruppen hos Norges eldste begravelsesbyrå.

Roy Mittet

Roy Mittet

Økonomiansvarlig

Adjø lille venn er et familiedrevet begravelsesbyrå. Roy er gift med Jannike og sammen startet de vårt hjertevarme byrå, vinteren 2021.

Våre ansatte

Våre ansatte

Et hjertevarmt fellesskap

Et knippe vel utvalgte mennesker jobber tett med Adjø lille venn. Alle har god bransjeerfaring på ett eller flere felt. Vi er alle genuint opptatte av å få frem fine personlige gravferder. Ved større seremonier har vi flere erfarne gravferdskonsulenter knyttet til oss, så inget oppdrag er for stort (eller for lite) Til daglig er det Jannike og Roy dere vil møte aller først.

Drammensveien 43

Drammensveien 43

Vårt kontor

Vi har gratis parkering i bakgården. Det er lett å finne frem til oss. Rett nedenfor Solli plass finner dere dette vakre huset. Her får vi leie et lite kontor, men har tilgang til en vakker peisestue og et stort møterom. Her ønsker vi dere velkommen når det skulle passe for dere. Kom gjerne en ettermiddag eller helg om det passer bedre, vi er tilgjengelig når dere er klare.